Har du fået en forsikringsskade?

Så lad os sende en maler og få den udbedret hurtigt og effektivt

Med stor erfaring indenfor malerfaget, kan vi varetage udbedring af din forsikringsskade hurtigt og effektivt. Vi bruger kun de bedste materialer og uddannet arbejdskraft og dermed er du sikret at arbejdet er gjort ordentligt fra starten. En renovation er med til at sikre dit hus sundhed, hvis arbejdet er udført i høj kvalitet. Med forsikringsskader har man ikke lyst til at vente unødigt og med vores erfaring med sådanne opgaver, kan vi varetage opgaven hurtigt og effektivt, uden det går ud over kvaliteten af arbejdet og resultatet i sidste ende.

 

Vi kan hjælpe dig i tilfælde af en forsikringsskade

Vi har stor erfaring med forsikringsskader og kan derfor hjælpe dig igennem processen på en enkel og overskuelig måde. Dermed hjælper vi dig med udformning af relevante dokumenter, og da du er sikret et godt resultat, når du vælger os som samarbejdspartner, behøver du ikke lede længere.

Vi fokuserer vores arbejdsindsats på Slagelse, Sorø, Ringsted, Korsør og Vestsjælland, men uanset hvor du er fra i landet, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig. Ring til os på telefon 40 75 23 22 eller send en mail til jackie@maler-gaarden.dk.

 

Husk, vi hjælper også med facaderenovering.