Vi udfører

Malergården kan levere den vare du ønsker

Vores malere udfører både udvendigt malerarbejde, som facaderenovering, vinduer, døre o.lign, samt indvendig malerarbejde ved nybygning, renovering, ombygning og forsikringsskader. Vi opsætter ligeledes tapet, glasvæv og stukkanter, samt udfører dekorationsarbejde i form af indramning med farve eller opsætning af friser og borte.

 

Få et tilbud

Malergården har ingen begrænsning for udførelse af nogen form for malerarbejde. Vi vil også gerne være dig behjælpelig med valg af materialer og farver, så det færdige resultat kan blive bedst muligt. Og så giver vi altid et gratis og uforpligtende tilbud!

 

Kvaliteten

Hos Malergården er du sikker på at få god kvalitet både i forhold til udførelsen af malerarbejdet samt i forhold til de produkter vi anvender ved selve arbejdet. På produktsiden har Malergården valgt stort set kun at bruge malerprodukter fra firmaet Flügger, fordi der her er tale om produkter vi kan stå 100% indefor rent kvalitetsmæssigt. Maling er nemlig ikke bare maling. Der er som de fleste ved et hav af forskellige produkter, hvoraf nogle er bedst til et formål og andre til et andet. Hos Flügger finder vi et meget bredt sortiment af produkter, som dækker vores professionelle krav til kvalitet og holdbarhed.