Miljørigtig facaderenovering til den rigtige pris

Som professionelt malerfirma tilbyder vi også facaderenovering. Vi har mange års erfaring med netop facaderenovering fra opgaver i områderne i og omkring Korsør, Ringsted, Slagelse, Sorø og Vestsjælland generelt. Derfor garanterer vi et flot resultat af høj kvalitet. Som malerfirma går vi meget op i kvaliteten af vores arbejde og det ses tydeligt i det færdige resultat.

 

Mange år i branchen

Vi har gennem mange år i branchen opbygget en bred erfaring med facaderenovering. Derfor kan vi garantere et veludført stykke arbejde, der tager udgangspunkt i jeres ønsker og vores rådgivning.   

 

Hvad er en facaderenovering?

En facaderenovering er, som ordet indikerer, en renovering af facaden på din bolig. Er facaden på jeres bolig kedelig, slidt eller trænger den blot lidt forandring, så kan vi hjælpe. Som professionelt malerfirma benytter vi os kun af de bedste materialer, og det kan ses i resultatet. Vi vil i samarbejde med jer finde en løsning der giver boligen præcis det udtryk i ønsker. Mulighederne er uendelige når det kommer til facaderenovering. Vi kan renovere jeres facade i alle farver og på en måde som passer perfekt til jer.

 

 Facaderenovering i Sorø, Slagelse og Ringsted

 

Fokus på miljø og kvalitet

Vi har valgt at satse på en miljøvenlig facaderenovering og stiler efter at gøre vores malerfirma så miljøbevidst som overhovedet muligt. Ved at omlægge på en smart måde, kan det lade sig gøre uden at det betyder, at vi er dyrere end tidligere og på den måde er det jo blot en ekstra ting at glæde sig over. Med miljørigtige materialer og en renovation der er foretaget i tide, kan du sikre dit hus sundhed, da en facaderenovering foretaget i tide er med til at beskytte mod vand og svampeskader. Vi sætter en ære i veludført arbejde, og da vi baserer vores succes på tilfredse kunder, er det lige så vigtigt for os, som det er for kunden, at arbejdet er mere end blot i orden.

 

Opnå store resultater med facaderenovering

Med en renovation af din facade, kan du få et hus der fremstår som nyt. Dermed er der både et æstetisk og økonomisk incitament for at gøre arbejdet i tide. En facaderenovering udført i høj kvalitet er med til at sikre værdien af din bolig og kan i visse tilfælde være med til, at den stiger markant. Dermed er en renovering udført i høj kvalitet i lige så høj grad en investering, som det er en reel udgift.

 

Kontakt os gerne

Vi yder facaderenovering i Ringsted, Slagelse, Korsør og Vestsjælland, men varetager naturligvis også opgaver i resten af landet. Vi glæder os til at høre fra dig. Ring til os på telefon 40 75 23 22 eller send en mail til jackie@maler-gaarden.dk. Husk, vi hjælper også med arbejdet i forbindelse med en forsikringsskade.

 

Facaderenovering i Slagelse, Ringsted, Sorø og Korsør 

 Vi har gennem mange år hjulpet vores kunder i området omkring Slagelse, Ringsted, Sorø og andre dele af Vestsjælland med facaderenvoering.