Har du fået en forsikringsskade?

Vi ved hvor frustrerende det kan være at få en forsikringsskade, derfor gør vi hvad vi kan for at gøre hele processen mere overskuelig for dig.

 

Mange års erfaring med diverse skader

Med stor erfaring indenfor malerfaget i byer som Slagelse, Korsør, Ringsted, Sorø og Vestsjælland generelt, kan vi varetage udbedring af din forsikringsskade hurtigt og effektivt. Vi bruger kun de bedste materialer og uddannet arbejdskraft og dermed er du sikret at arbejdet er gjort ordentligt fra starten.

 

Udbedring af forsikringsskade med fokus på kvalitet 

En renovering er med til at sikre dit hus sundhed, hvis arbejdet er udført i høj kvalitet. Med en forsikringsskade har man ikke lyst til at vente unødigt, og med vores erfaring med sådanne opgaver, kan vi varetage din forsikringsskade hurtigt og effektivt, uden det går ud over kvaliteten af arbejdet og resultatet i sidste ende.

 

Få udbedret din skade hurtigt og effektivt

Vi ved at en forsikringsskade og det arbejde der følger med, ikke er af eget valg, og sjældent kommer på et belejligt tidspunkt, det er netop derfor vi fokuserer på at klare opgaven hurtigt og effektivt. På den måde kan du hurtigt komme videre fra den forsikringsskade og de gener det medfører. 

 

Vi kan hjælpe dig i med din forsikringsskade

Vi har stor erfaring med forsikringsskader og kan derfor hjælpe dig igennem processen på en enkel og overskuelig måde. Dermed hjælper vi dig med udformning af relevante dokumenter, hvilket vi er klar over kan være en uoverskuelig proces når man står med en forsikringsskade. Samtidig garanterer vi, at du er sikret et godt resultat af din opgave når du vælger os som samarbejdspartner. Kort sagt, behøver du ikke lede længere.

 Vi ordner alle forsikringsskader i Slagelse og resten af Vestsjælland

Kontakt os for mere information

Vi har klaret udbedring af forsikringsskade i Slagelse, Sorø, Ringsted, Korsør og Vestsjælland, men uanset hvor du er fra i landet, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig. Ring til os på telefon 40 75 23 22 eller send en mail til jackie@maler-gaarden.dk.

 

Husk, vi hjælper også med facaderenovering.